torstai 3. tammikuuta 2013

year 2012

Viime vuoden osalta tää postaus jäi tekemättä, mutta nyt halusin ehdottomasti tehdä tän, sillä vuosi 2012 sisälsi paljon tärkeitä, ihania ja muistoihin jääviä tapahtumia ♥ siispä...

 Juha lähti inttiin ja mie sain 600D:n ♥, kuvailin aika paljon (miksköhän...), lukion viimeinen koeviikko oli ja meni, Millan synttäribileet oli kuun lopussa, oltiin Minnan kaa siellä vahtimassa... :-D
 Lukuloma alko, kovat oli lukusuunnitelmat ja ihan hyvin sain niistä piettyy kiinni. :) Luin kyllä muutakin kun koulukirjoja, nimittäin Nälkäpelit yhteen putkeen! Piettiin mahtavat penkkarit, olin pukeutunu Spaissareiden Geriks. Käytiin Kontiorannassa kotiväkipäivässä kuun lopulla. :)

 The kirjoituskuukausi. Kaksi viikkoa ja 5 koetta. Kirjotusten lomassa pidin synttäreitä ihan vaan kahvittelemalla kavereiden kanssa, ja sain myös Juhalta vähän niinku synttärilahjaks tuon 55-250 mm objektiivin. :) Kun kirjotusurakka oli ohi, pidin pienen hengähystauon ennen ku aloin lukemaan pääsykokeisiin. :) Käytiin shoppailemassa jossain vaiheessa (varmaan talvilomalla) Joensuussa. Fanitin One Directionia ( :-D ) ja odotin innolla Nälkäpeli-leffaa (sain tuon pinssin töistä....). Niin ja tein siis töitä (tein töitä koko vuoden, välillä enemmän ja välillä vähemmän, mut en jaksa mainita sitä erikseen joka kuussa :)).

 Huhtikuu meni lukiessa pääsykokeisiin ja urheillessa. Siinä sivussa saatoin käydä myös kirpparilla tekemässä löytöjä ja kartuttamassa leffavarastoa. Kävin myös pitkästä aikaa markkinoilla, kun teki kovasti mieli Viipurinrinkeliä (en ollu käyny markkinoilla moneen vuoteen, kiitos lukion). Käytiin yhen tutun synttäreillä pääsiäisen aikoihin, maistoin ekaa kertaa blinejä, nam!

 Toukokuu oli ihana. Vappua ja Veeran synttäreitä juhlittiin tietysti heti alkukuusta. Juhan luokse tuli suloinen pikku koiravauva samoihin aikoihin. Aurinko paistoi paljon ja miulla oli paljon vapaata aikaa (oikeesti ois pitäny vaan lukee lukee ja lukee). Kävin kuuntelee JVG:tä Minnan kaa, ilmaiskeikka kun oli. Kävin myös Helsingissä parin päivän reissulla tekemässä eläinlääkiksen pääsykokeen. Kuun vikana sunnuntaina ajeltiin Juhan porukoiden kanssa kauniiseen Haminan kaupunkiin vierailemaan reserviupseerikoulussa. :) Tieto ylioppilaaks pääsystä tuli joskus toukokuun puolivälissä, mie olin sillon naapureiden kissanvahtina ja syöny pilaantunutta ruokaa, enkä oikein ollu siinä kunnossa että oisin voinu käydä kysymässä tuloksia koululta. :-D Lopulta kuitenkin pakotin itteni sinne, koska halusin niin kovasti tietää arvosanat, vaikka olo ei mikään parhain ollutkaan.

 Kesäkuu alko tietysti sitten lakkiaisilla. Juhlat oli ihan mukavat, vaikka keli olikin ihan karmee. :S Leikkasin itelleni otsahiukset ja aloin heti kasvattamaan niitä takaisin (varsin hitaasti ovat muuten kasvaneet...). Käytiin viikonlopun mittaisella pesisreissulla Lappeenrannassa ja muissakin paikoissa, pelasinhan mie sillon itekin naisten maakuntasarjan porukassa. Juhannuksena mökkeiltiin, syötiin kakkua ja nautittiin olostamme! Ainiin, ja loppukuusta tuli sitten sitä kauan odotettua tietoa opiskelupaikasta, joka tuli olemaan miun tapauksessa Itä-Suomen Yliopisto. :)

 Lähin heti heinäkuun alussa pesisleirille Varkauteen D-tytsyjen kanssa, viikko meni nopeasti ja pelattiin ittemme (tai tytöt pelas) vielä ihan hyvälle sijalle! Leiriltä tultiin perjantaina, ja lauantai aamuyöstä olikin jo lähtö ruk:n kurssijuhlaan, mikä oli kyllä aivan mahtava kokemus! Kesä-heinäkuun aikana oli parit häät, joista kummistakin jäi hyviä muistoja. Kesästä nautin silloin kun ehdin (ja kun kelit salli), mutta loppukuusta tulin kipeeks, mikä on melko harvinaista miulle.
Elokuussa sitten kun olin tervehtyny nautin viimeisistä kesäilloista, mökkeiltiin Juhan kanssa, pidettiin "jäähyväisjuhlat" kavereiden kanssa, valmistelin muuttoa, innostuin neulomaan torkkupeittoa; tavoite oli saada se valmiiks ennen muuttoa (ei onnistunut)...

 Vuoden paras kuukausi, ja muutoksia täynnä, siksipä se ansaitseekin kaksi kollaasia :) ! Vaimous, pesishommat loppui kivoihin päättäjäisiin, muutettiin omaan kotiin, yliopisto-opiskelu alkoi, sain uusia kavereita, opiskelin, kaikkee!! :)

 Kettureput oli in (ja ON edelleen), neulomisinnostus senkun vain kasvoi, sytyttelin kynttilöitä iltojen pimetessä ja leivoin omppupiirakkaa, ensilumi satoi ja suli, opiskelutahti kiihtyi (ei kyllä välttämättä miun kohalla), kuu huipentui Kolin päiväreissuun neljän neitokaisen kanssa. :)
 

Ehkä vuoden vaikein kuukausi miulle.. oli nimittäin ilmassa pientä kaamosmasennusta. Mikään ei huvittanu, varsinkaan kouluun nousu aamulla. Loppukuuta kohti alkoi kuitenkin helpottaa. Koristelin kotia erilaisilla valoilla ja teetetyillä valokuvilla. Ainiin ja pidettiinhän myö kuun alussa Halloween -pippalot. :)

Joulukuussa marraskuun masennukset karisi, sillä koko ajan oli jotain kivaa ohjelmaa! Minna viikonloppuvieraili meillä, kemistien pikkujoulut, itsenäisyyspäivän "loma" kotikotona, Cheek, Millan viikonloppuvierailu... Joululoma alkoi jo ihanan aikaisin; ostelin pikkuhiljaa lahjoja ja koristelin kotia. Kaiken lisäks päästiin kuin päästiinkin viettämään "pitkä" joulu, kun jouduin (pääsin) sairauslomalle jo perjantaina ennen aattoa. Joulun jälkeen ajeltiin Juhan kanssa monta kertaa Kitee-Joensuu väliä, ja uudeks vuodeks saavuttiin taas Kiteelle, jossa näin kavereita. :)


Tää muistelu on kivaa. Aika paljon kivoja juttuja oli jo päässy unohtumaan ennen ku rupesin tekemään tätä. :) Ihana vuosi! Toivottavasti 2013 tulee olemaan yhtä hyvä ja osittain parempikin. :)

-K

10 kommenttia:

  1. Hieno vuosi takana! Ja edessä vielä parempi :)

    VastaaPoista
  2. missäs olit cheekkii kattomassa joulukuussa? :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samassa paikassa kun sie! näin teijät vilahdukselta pari kertaa siellä Ilonassa :))

      Poista
  3. voi hitsi, tulipas tästä hyvä mieli :) <3

    VastaaPoista
  4. Ai ootteko te naimisissa?!:0 saisko teistä jonkun postauksen, et esim. miten tapasitte ja miten kaikki tuo eteni jne?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, mentiin syyskuussa naimisiin :) kyllähän semmosen vois vaikka kirjotellakin, kiitti ideasta! :)

      Poista
  5. Krista, tämä oli tosi kiva!! t. mom :)

    VastaaPoista